New Frequency Ceremonies
Free your Mind  

Ayahuasca is lange tijd een onderdeel van ons werk geweest, maar is in de loop der jaren al steeds meer naar de achtergrond gedrongen door ons energetisch healing werk. Wij zijn al gestopt met geven van ayahuasca ceremonies sinds Maart 2018 toen het middel volledig ilegaal is geworden.

Op dezelfde dag dat ik zelf heel veel media aandacht kreeg voor onze energetische genezingen die heel positief door publiek en media ontvangen zijn, was er in
het  18.00 uur Journaal groot nieuws dat er een dode is gevallen tijdens een ayahuasca ceremonie. Er is ergens in een pand in Noord Brabant een inval geweest met 40 mensen politie. In een artikel in De Telegraaf van 26 April 2019 waarschuwt Els Reijnders, woordvoerster van de politie alle aanbieders van de tripthee. Het is verboden en ook niet gedoogd, alles eromheen is strafbaar. 
https://www.telegraaf.nl/nieuws/3493091/politie-grijpt-in-bij-healing-in-eersel-na-dode

Er is grote media aandacht voor deze zaken momenteel.  Nogmaals, wij staan al veel langer niet meer langer  achter het onverantwoordelijke gebruik van deze planten.
ik waarschuw daar al jaren voor op deze website. Wij scannen deelnemers via een foto en adviseren over hun energie systeem en wij geven geen ayahuasca,  maar een thee van Blauwe Lotus die veel milder is. Dat kun je ook zien op tv in het programma  https://www.vpro.nl/programmas/de-outsiders/aflevering-2.html De Outsiders. Daar maak en serveer ik een thee van Blauwe Lotus in de ceremonie. En deze geeft een ontspannend en kalmerend effect. En dat is voldoende voor onze New Frequency Ceremonies, want wij hebben daarin zoveel andere mooie zaken zaken te bieden. Om je frequentie te verhogen en uit die Matrix te komen. Your emotional and mental prison.
 Lees verder onder het hoofdstuk New Frequency Ceremonies wat we precies doen.

De reden dat mijn website nog ayahuasca genezing.org heet is vanuit marketing technisch oogpunt. Ik heb zoveel views gehad op de site en deze naam zodat ik heel gemakkelijk door de google robots wordt gevonden. Ik kom als eerste op poppen en dat levert nog steeds veel aandacht en klanten op. .Nogmaals wij hebben veel meer te bieden dan ayahuasca. We bieden het middel absoluut niet meer aan, maar kijk naar De Outsiders en kijk naar RTl4 wat we dan wel doen.