Free your Mind  

Trauma's en Genezing

 Onze wereld is een wereld met veel pijn en lijden op alle niveaus, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Vrijwel iedereen heeft trauma’s opgelopen in zijn kindertijd, pubertijd of op volwassen leeftijd. Vaak zijn die trauma’s diep weggestopt in het onderbewustzijn van waaruit zij hun destructieve werk doen. Want ook al ben je je als volwassene je niet meer bewust van die trauma’s ze beïnvloeden wel je gedrag, je gedachten, je levenshouding en je relatie tot het Spirituele Zelf of het Hoger Zelf. . Ik heb ervaren dat trauma’s de weg naar bevrijding enorm blokkeren. Energetisch moet je dat zo voorstellen: de pijn van de trauma’s en alles wat daar mee te maken heeft ligt als een soort van donkere sluier in en rondom je energieveld.

Het menselijk bewustzijn bestaat voor ongeveer 10 % uit het dagelijks bewustzijn waarmee we in de wereld kunnen functioneren. Maar liefst 90% bestaat uit het onderbewustzijn. Hierin bevinden zich alle bewustzijnsinhouden die we verdrongen hebben, omdat ze te pijnlijk waren om steeds mee geconfronteerd te worden. Hierin bevinden zich ook de herinneringen aan vorige levens. 

Maar ook al zijn we ons niet bewust van de emoties en ladingen die in het onderbewustzijn verborgen zitten, deze programmeren wel ons hele wezen en ons dagelijks bewustzijn. Daarnaast kost het verdringen van dergelijke bewustzijnsinhouden enorm veel energie. Veel mensen die bij ons komen klagen over ernstige vermoeidheidsverschijnselen waar geen dokter of natuurarts iets aan schijnt te kunnen doen.

Deze vermoeidheid komt voort uit het onderbewustzijn, uit het onderdrukken van ladingen en emoties. En omdat er op zware ladingen en emoties altijd entiteiten zitten (zie het hoofdstuk over Bevrijding) vreten zij heel veel energie uit het systeem weg. Want zij leven op jouw negatieve emoties en zijn houden je ook vast in die negatieve emoties. Entiteiten moet je zien als energie parasieten die het trauma (de wond) openhouden  en de levensenergie daaruit weg zuigen. En als iemand 60 entiteiten heeft of meer is het geen wonder dat je moe bent.

Wij zijn gespecialiseerd in trauma-genezing en we krijgen regelmatig mensen in onze praktijk met trauma's de zij zich totaal niet herinneren. Ze weten wel dat er iets mis is en dat er veel dingen fout gaan in hun leven, zoals moeite met relaties, moeite om een baan te vinden, vaak ziek zijn, altijd moe zijn, zich regelmatig verdrietig, depressief , kwaad of machteloos voelen etc. Als we ze dan gaan behandelen stuiten we soms op hele ernstige trauma's, zoals  pesten of allerlei vormemn van misbruik jonge leeftijd.

Daarnaast is het ook zo dat bijvoorbeeld inmiddels bewezen is dat oorlogstrauma's worden overgedragen van generatie op generatie. Dat kun je hier lezen in een artikel uit de Volkskrant.

Waarom praten slechts deels helpt bij het verwerken van trauma's  wordt in een zeer goed en verhelderend artikel in Vrij Nederland van 11 November 2018 uitgelegd door trauma deskundige Bessel van der Kolk. Dat artikel vind je hier.

Wij,de healers van The Awakening, zijn van mening dat de meeste trauma's in het energie systeem zijn opgeslagen en daaruit verwijderd dienen te worden.Ik ga daar dieper op in het hoofdstuk over Energy Healing



  


 










E-mailen
Map
Info