Free your Mind  


Reacties van deelnemers

Veel reacties zijn in het Engels,omdat we altijd heel veel mensen uit het buitenland in de ceremonies hebben. 

Hoi Hannah, de  effecten van de 3 ceremonies die ik bij jou in de afgelopen maanden in 2017 heb gedaan zijn enorm.  Mensen die me vroeger straal negeerden komen nu een babbel doen enzo.  Anderen komen ook de hele tijd af om bij me te zijn en vertellen dat ik
veranderd ben.  Heel erg raar eigenlijk,maar fantastsich.  Op logisch/materialistisch niveau is
het energiewerk wat jullie doen tijdens de ayahuasca ceremonies moeilijk om te vatten, maar de waarneembare gevolgen zijn er. Dank je., Sjoerd uit Belgie

Hi Hannah, I have attended an  New Frequency Ceremony with ayahuasca with you in 2018 and during that ceremony I had the Karmic Body Removal done. I do know now that it has clearly worked.  I feel like the knowledge of how we are trapped in the false matrix is coming to me and how readily I can see and accept it must be due to what  was shown to me during your ceremony in Amsterdam.   Thank you for all that you do,Michelle 

Very chill ceremony and amazing Karmic Body Removal, really feeling mentally 20 years younger. All the mass of my shoulders. Since then so much more in contact with myself, people around me and even trees in the woods, clear thinking. Really life-changing. Maarten from Haarlem, Netherlands

De hele ceremonie klopte gewoon en ik raad iedereen die op zoek is naar waarachtige heling en klaar is om het transformatieproces aan te gaan om vol overgave bij deze groep te komen drinken. Hannah is een baken van Licht en beschikt over jarenlange ervaring. Ik wens je een mooi transformatieproces toe! Nick uit Den Haag

Een aantal maanden geleden heb ik bij The Awakening een ceremonie mogen ervaren en ik ben hier enorm dankbaar voor. Zeker ook de wijze waarop zij mij geduldig en toegewijd door deze reis heeft begeleid. Ik merkte bij mezelf naarmate de dag van de ceremonie naderde een enorme angst en bleek ook weerstand van negatieve krachten waarvan ik me nu bevrijd voel .Na deze sessie ervaar ik beduidend meer rust en vrede in mezelf.Tijdens deze sessie mocht ik intense liefde en eenheid ervaren. En er is ook diepe oude pijn getransformeerd en opgeruimd door ze opnieuw te beleven en los te laten. De sfeer voelde hiervoor veilig en vertrouwd. Het kan niet allemaal in een keer opgelost zijn en zal zeker nog een sessie volgen. Dank je wel en tot ziens.  Janneke. uit Leiden

I want to thank you for the profound Ayahuasca ceremony. It was very deep, powerful, pure spirit working through you that I have not yet experienced so far from somebody European! Thank you so much! I am working on the integration of my insights and experiences. Bottomline is to start a new life symbolically and psychologically and in the outside world. Thank you so much for making this possible. R. from Germany (psycho-therapist)

Thank you so much for a wonderful ceremony last year. It started me on a healing journey for my migraines. When I first saw you I was at the end of my tolerance experiencing 2-3 migraines a week and was in a constant headache. The pain was so unbearable. Now I have no headaches and might get a migraine once every 2 months. It's truly amazing.
Francesco from Australia

I have been drinking with shamans in Peru for many years. But what this Dutch ladies can do spiritually for healing and liberation I have never experienced before. It is beyond imagination and I feel so much gratitude for her and the powers that she work with. I do not want to go to Peru anymore but I regurlarly visit her ceremonies in Amsterdam. G. from Italy (cardiologist)  

Wil je graag even laten weten dat er zeker veel en veel meer lichtheid, vrolijkheid en vreugde is gekomen. Ook meer energie!! Kijk uit naar de volgende x.  met liefde voor jou, J.

You have given me my life back. For the first time in many years I feel alive. You are in my heart forever. D. uit Zwitserlan

Na jouw individuele behandeling  voel me helemaal geweldig, rustig, gemoedelijk, ECHT vrolijk weer en zin om te leven en nog veel meer goede dingen.  Ik merk vooral dat mijn dagelijkse vloeken tot een mega minimum tot bijna helemaal niet meer, is gebracht en als er een %$£&U* ontsnapt dan besef ik meteen wat ik doe en vergeef ik mezelf en zoek het richting compassie. Dus de woede is er ook niet meer. Af en toe voel ik iets borrelen, maar ik beschouw het als oud en dat het nog aan het helen is.Ik kijk uit naar een volgende ceremonie en ervaar nu al inderdaad wonderen en dat mensen in mijn goddelijke matrix van licht, liefde, compassie en vergeving ook zo zijn. Alles is zacht!   knuffels G.
  
 Onze ervaring van de ayahuasca sessie bij Hannah.

Na een problematische jeugd en ontzettend veel verschillende pogingen om psychische en andere problemen het hoofd te bieden werd uiteindelijk mijn aandacht gevestigd op ayahuasca . 

Nadat ik begreep wat ayahuasca precies is liet het me niet meer los en groeide mijn nieuwsgierigheid  gestaag. Ik besefte echter ook dat ondeskundig gebruik meer ellende kan veroorzaken dan oplossen en dat een weloverwogen keuze van een kundige sjamaan van groot belang is. Enig onderzoek leerde mij dat er zich ontzettend veel misstanden voordoen bij ayahuasca sessies, een fenomeen wat zich de laatste tijd ontpopte tot een ware hype.

Organisaties die op het eerste oog zeer professioneel van opzet lijken, doch in werkelijkheid onkundig zijn, blijken zich niet zelden te bedienen van onverantwoord gepruts waar mensen nog zwaarder beschadigd uit tevoorschijn komen dan ze al waren. Dat maakte me huiverig en uiterst voorzichtig. Die huivering verdween echter als sneeuw voor de zon toen ik een interview van zo’n 2 uur lang had gezien van Hannah en Johan Oldekamp. Johan Oldekamp is iemand die ik zeer hoog in het vaandel draag en de inhoud van het interview sloot naadloos aan bij mijn gevoel wat ayahusca zou kunnen doen voor mij. Ook Hannah’s hele visie op de ons omringende wereld paste me als gegoten en klopte volgens mij tot op de laatste lettergreep. Zo volgde ik mijn hart en legde contact met haar wat tot op heden een gouden greep is geweest.

Ook het moment waarop ik een afspraak maakte voor een sessie was zeer speciaal. Hannah en enkele internationale genezers hadden kort ervoor informatie ontvangen over de mogelijkheid van het sluiten van de chakra’s, het verwijderen van het karmische lichaam en het verwijderen van het reptielenoog in het brein, hetgeen je bijna zo goed als volledig af kan sluiten voor slechte invloeden van buiten af.

Dat is waar mijn vrouw Yvonne plotseling ook bijzondere interesse begon te tonen omdat dat plaats kon vinden zonder het gebruik van ayahuasca waar ze  erg huiverig voor was. Zo maakten we samen de afspraak om ons te ontdoen van chakra’s, karmisch lichaam en reptielenoog. Ook werden we losgekoppeld van The Matrix. Dit was echt een zeer bijzondere ervaring en voelde aan als een ware opluchting, een bevrijding die zijn weerga niet kent. Bij mij zat er echter nog steeds iets wat me weerhield van een echt vrij gevoel. Mijn moeilijke jeugd en leven (inmiddels al weer 59 jaar) had een te zware wissel getrokken op mijn brein en er was iets meer nodig om dingen in goede banen te leiden. Een ayahuasca sessie was dus vanaf hier de logische stap en stond ook al lang op mijn verlanglijstje. Wonder boven wonder had mijn vrouw Yvonne haar angst voor ayahuasca inmiddels volledig overwonnen en zei eigenlijk heel graag met me  mee te willen om het samen te ondergaan. En zo geschiedde enkele weken later.

Het werd een ervaring die we niet snel zullen vergeten. Eens te meer een bewijs dat we de juiste keuze maakten. Een ceremonie zo zuiver, zo recht uit het hart, zo vol van oprechte bezieling, omlijst met zorgvuldig geselecteerde prachtige muziek en Goddelijke rituelen zodat de werking van ayahuasca volledig tot zijn recht kon komen . De kleinschaligheid van de sessie en de constante waakzaamheid van Hannah en haar kundige assistenten gaven iedereen het vertrouwen en de rust die nodig is om dit zo goed mogelijk te ondergaan. Mensen die even extra aandacht nodig hadden werden onmiddellijk individueel geholpen in een aparte ruimte.  Geen demon of slechte entiteit zou ook maar een schijn van kans hebben om daar nog aanwezig te blijven. Goede krachten en een bijzondere zoektocht naar oplossingen was voelbaar in gang gezet. Slechte invloeden werden uit ons lichaam en leven verdreven wat op sommige momenten misschien ook even vervelend aanvoelde.

Eenmaal verlost maakt het plaats voor een overweldigende pracht en een heerlijk gevoel. Het gaf me inzicht en antwoord op allerlei vragen. Het is alsof je brein even andersom werkt. Normaal zijn het je gedachten die beelden en/of gevoelens oproepen. Nu waren het haarscherpe en prachtige beelden die om interpretatie, beredenering en gedachten vroegen. Dat is waar voor mij de intelligentie van ayahuasca uit blijkt. Het is informatie die verscholen diep in jezelf aanwezig is en waar ayahuasca de helpende hand biedt om het te (her)ontdekken, of misschien is het informatie van die buitenaf binnenkomt, van Goddelijke aard, ik weet het niet, maar in elk geval alleen maar goed en in principe altijd van Goddelijke aard omdat we zelf Goddelijke wezens zijn, zo werd mij terstond duidelijk.

Een ander inzicht, wat zowel Yvonne als ik gelijktijdig doch onafhankelijk tijdens deze sessie kregen was dat we onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, als een soort tweelingszielen, dat niets ons ooit nog zou kunnen deren of scheiden omdat we verlost zijn uit die nare, ellendige en oneindige cirkel van reïncarnatie. Zowel tijdens als na ons leven zullen we op dezelfde plek zijn en dus uiteindelijk onafscheidelijk. Een geruststelling van onschatbare waarde. En weer ben ik tot tranen geroerd bij de herinnering hieraan terwijl ik dit zit te typen. Ik zie uit naar de volgende sessie want er is nog zoveel te leren en te ontdekken en ayahuasca gaat me zonder twijfel daar bij helpen. Groet Dirk en Yvonne

.  


E-mailen
Map
Info