Free your Mind  

                          

Over ons

 Mijn naam is Hannah Klautz en ik woon in Amsterdam.  Ik ben degene die The Awakening in 1998 heeft opgericht en in de  eerste 12 jaren  organiseerde ik ayahuasca ceremonies voor sjamanen uit Zuid Amerika, waarbij ik hen assisteerde en erg veel geleerd hebt over het ayahuasca sjamansime.
In 2012 ben ik zelf ayahuasca - ceremonies gaan geven, in binnen en buitenland.  Ik werk met  verschillende  healing technieken, waarvan energy healing, karmic body removal, deleting soul contracts, blueprint removal/chakra removal, entity removal en advanced hypnose therapie een onderdeel zijn.

In 1998 heb ik voor de eerste keer ayahuasca gedronken en dat is het begin geweest van een hele intense reis in mijn bewustzijn, in het onderbewustzijn en in het Hogere Bewustzijn. Ik ben begonnen als deelnemer aan een aantal ayahuasa rituelen en ik had veel innerlijk werk te doen. Want net als iedereen in deze wereld had ik veel trauma's, negatieve emoties en onverwerkte problemen. 

In het jaar 2000 kwam in contact met drie ayahuasca sjamanen van de Shuar Indianen uit het regenwoud van Ecuador. Zij vroegen mij om hun ceremonies in Europa te organiseren en dat heb ik tot 2010 gedaan. Ik heb veel met hen gereisd door de diverse Europese landen, waarbij we een heel intensief contact hadden met elkaar. Als assistente in hun ceremonies heb ik onzettend veel geleerd over alles wat mogelijk is met het medicijn ayahuasa. In het tien jaar durende contact hebben zij hun kennis aan mij overgedragen.

Ook ging ik regelmatig met groepen Europeanen naar hun woongebied in de jungle van Ecuador om daar intensieve retreats te doen. Ik heb daar ook zelf hele transformerende initiaties ondergaan als voorbereiding op het werk wat ik nu zelf doe.

Ik heb vier keer een zgn. Natemamu-ceremonie gedaan en ik ben ingewijd bij de Heilige Watervallen. Later heb ik vier keer een Vision Quest ceremonie gedaan, waarbij de deelnemers vier dagen lang zonder eten en drinken op een berg zitten. Dit met als doel om alle spirituele krachten te ontvangen dit voor dit werk nodig zijn.

Ik ben dus niet over een nacht ijs gegaan, zoals veel mensen tegenwoordig die ayahuasca rituelen geven en/of erbij begeleiden. De meesten zijn zelfs nog nooit in de Amazone geweest. Ik ken groepen in Nederland waar mensen assisteren die zelf slechts vier keer ayahuasca hebben gedronken. Het is onmogelijk om andere mensen te helpen als je zelf de processen die de ayahuasca geeft nog niet volledig hebt ervaren. En dat duurt jaren voordat dat allemaal aan je geopenbaard kan worden.

Van 2004 tot en met 2012 ben ik een praktiserend lid geweest van de Santo Daime kerk, de grootste ayahuasca-kerk ter wereld, die weer op een hele andere manier werkt dan de ayahuasca-sjamanen. Hiervoor ben ik twee keer een aantal maanden in Brazilie geweest en ben  ik in het centrum van de Santo Daime kerk geweest in Mapia in het Amazone-regenwoud.

Na al deze initiaties en lessen heb ik toesteming gekregen om zelf met dit medicijn te gaan werken. Inmiddels hebben ik en mijn assistenten zoveel geleerd over de genezing en bevrijding van het menselijk energie-systeem dat wij ook allerlei healing methoden aanbieden zonder het gebruik van ayahuasca, zoals hierop mijn website vermeld wordt. Zoals Infinite Healing, Karmisch Lichaam verwijderen, het verbreken van soul contracten en de verbinding met het Hoger Zelf. 
   
Het gebruik van ayahuasca dient altijd in een spirituele context plaats te vinden. Het kan niet alleen als psycho-therapeutisch middel gebruikt worden, zoals veel westerlingen schijnen te denken.  Zonder spirituele context en bescherming is het gebruik van ayahuasca gevaarlijk en onverantwoordelijk, zoals ik in het volgende hoofdstuk Bevrijding en in het Hoofdstuk Belang van een goede sjamaan  zal toelichten.

Omdat we ons richten op een internationaal publiek gebruiken wij veel Engelse termen voor onze healing technieken. Wij krijgen ook veel buitenlandse bezoekers, dus de voertaal tijdens de New Frequency ceremonies is vaak Engels. Prive consulten zijn wel in het Nederlands.   

Mail naar:  divine.juice@yahoo.com

De Engelstalige website is www.thenewfrequency.info   How to exit the Matrix 


E-mailen
Map
Info