New Frequency Ceremonies
Free your Mind  

New Frequency Ceremonies

"Een menselijk wezen is deel van het geheel, dat wij 'universum' noemen, beperkt door tijd en ruimte. De mens ervaart zichzelf, zijn gedachten en gevoelens als iets wat van de rest is afgescheiden. Het is onze taak onszelf uit deze gevangenis te bevrijden door ons Hoger Zelf te leren kennen, ons bewustzijn  te vergroten en zo te begrijpen wat onze plaats op deze wereld is. 

Wij kunnen je helpen om uit je emotionele en mentale gevangenis te komen en je te verbinden met het Hoger Zelf, dat op een hogere en andere frequentie vibreert dan de huidige Matrix van lijden en onwetendheid. Wij geven groepceremonies, workshops, lezingen en individuele consulten. Centraal in ons werk staan energetische behandelingen zoals Karmic Body Removal, Entity Removal, Advanced Hypnose Therapy voor past life regressie en het gebruik van medicinale planten, zoals Blauwe Lotusthee. 

Wij waren op donderdag 25 April bij de VPRO in de uitzending De Outsiders te zien met ons werk en onze ceremonies. Dat kun je zien via deze link.
https://www.vpro.nl/programmas/de-outsiders/aflevering-2.html 

Op dezelfde dag was ik te gast bij RTL4  5 uur live show waar ik samen met Tim de Besten, presentator van De Outsiders, mocht vertellen over ons werk aan presentatrice Daphne Bunskoek.  Dit is de link: https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/473297/5_Uur_Live.html  en hier vind je een foto:


Op de website va
n Linda.nl wordt over ons geschreven: "Hannah en Barbara benaderen het thema gezondheid weer totaal anders. Zij geloven dat ‘onzichtbare negatieve energievelden’ de mensheid onderuit halen en ze bieden een wel heel bijzondere therapie om lichaam, hoofd en hart te zuiveren van dit soort kwalijke elementen."

Op dezelfde dag dat ik zelf heel veel media aandacht kreeg voor onze energetische genezingen die positief en soms heel gevat door publiek en media ontvangen zijn, 
zie oa. NRC  https://www.nrc.nl/nieuws/2019/04/26/thierrys-aura-kan-opgeschoond-a3958254

 was er in het  18.00 uur Journaal groot nieuws dat er een dode is gevallen tijdens een ayahuasca ceremonie. Er is ergens in een pand in Noord Brabant een inval geweest met 40 mensen van de politie. In een artikel in De Telegraaf van 26 April 2019 waarschuwt Els Reijnders, woordvoerster van de politie alle aanbieders van de tripthee. Het is verboden en ook niet gedoogd, alles eromheen is strafbaar. 
https://www.telegraaf.nl/nieuws/3493091/politie-grijpt-in-bij-healing-in-eersel-na-dode

 Nogmaals, wij staan al veel langer niet meer langer  achter het onverantwoordelijke gebruik van deze planten. ik waarschuw daar al jaren voor op deze website. Wij scannen deelnemers via een foto en adviseren over hun energie systeem en wij geven geen ayahuasca,  maar een thee van Blauwe Lotus die veel milder is. Dat kun je ook zien op tv in het programma De Outsiders. Daar maak en serveer ik een thee van Blauwe Lotus in de ceremonie. Deze thee geeft een ontspannend en kalmerend effect. En dat is voldoende voor onze New Frequency Ceremonies, want wij hebben daarin zoveel andere mooie zaken aan te bieden. Om je frequentie te verhogen en uit De Matrix te komen.

Als je meer over ons en onze behandelingen en werk wil weten lees dan verder op deze site of bekijk mijn internationale website                          www.thenewfrequency.info  

HOW TO EXIT THE MATRIX