Free your Mind  

Behandelingen, ceremonies en foto-reading

Er zijn regelmatig healing ceremonies met kleine groepen in Amsterdam.  In verband met corona zijn er op dit moment alleen indviduele sessies met ayahuasca mogelijk in een prachtige ruimte die ik daarvoor huur.  Voor meer informatie kun je me een mail sturen. Als je alleen bij een groep aanwezig wil zijn, kan ik je op de mailinglijst zetten 

Omdat veel mensen twijfelen over wel of geen deelname aan een groep ceremonie, bieden we nu ook foto-readings aan. Geinteresseerden kunnen een foto mailen.  Tegen betaling van 50 Euro (dat is incl. 21% BTW)  krijg je dan een analyse van het energiesysteem en een oplossing wat er aan gedaan kan worden. Let wel, wij zijn genezers, dus wij kijken alleen maar naar hetgeen genezen of verbeterd kan worden. Je krijgt dus geen uitgebreide omschrijving van je bent dit of dat geweest in een vorige leven, alleen wat relevant is voor de genezing krijgen wij te zien en wat er op dit moment aan gedaan kan worden. Als je meteen daarna een behandeling boekt is de foto-reading gratis. 

Als je een regressie wil doen naar vorige levens kun je dat doen via de Hypnose therapie. Veel klachten of problemen uit het huidige leven vinden hun oorsprong in vorige levens. 

Zie meer daarover in het hoofdstuk Advanced Hypnosis Therapie op de website

Verder blijven wij het Karmisch Lichaam Verwijderen (wij noemen dat kortweg KBR Karmic Body Removal) en Blueprint Removal als de belangrijkste behandelingen aanbieden.. Daarbij is de Connectie met het HOGER ZELF van het allergrootse belang en daarom HERSTELLEN wij dat CONTACT als eerste in alle behandelingen in groepen.

Op You Tube heb ik een kanaal Hannah Klautz waar  je alle filmpjes van ons kunt zien hoe wij mensen behandelen. Er zijn 2 fimlpjes over Karmisch Lichaam verwijderen, er is een filmpje over I am One with my Higher Self  en het meest recente filmpje is Higher Self and the Matrix. How to return to the 96%

Mail naar:

 divine.juice@yahoo.com

Ook kun je mijn Engelstalige website bekijken: www.thenewfrequency.info 


                                   E-mailen
Map
Info