Free your Mind  

Commando’s geven vanuit het Hoger Zelf

Het Hoger Zelf is oorspronkelijk  het commando centrum van het Lager Zelf en dat laatste is wat wij nu ervaren als onze fysieke manifestatie, je lichaam en het daarbij behorende energie lichaam.  Het Hoger Zelf gaf in de tijd die we nu het Paradijs noemen (duizenden jaren geleden)  alleen maar positieve commando’s zoals: in liefde en wijsheid nieuwe ervaringen opdoen, in liefde en wijsheid leren met elkaar en de natuur om te gaan, het ervaren van emoties, zoals geluk, extase, overvloed, inspiratie, creativiteit etc.  

Wij, de oude zielen ( al aanwezig op deze planeet ver voor Atlantis)  zijn afkomstig uit het Oorspronkelijk Universum (Original Creation). Via technologie en artificiële creaties is de verbinding tussen ons Hoger en Lager Zelf geblokkeerd en is de plaats ingenomen van ons Hoger Zelf door  wezens die energie trekken uit ons fysieke bestaan. EN DAT IS GEBEURD TEGEN DE WIL van ons HOGER ZELF en TEGEN ALLE REGELS van het OORSPRONKELIJK UNIVERSUM.

Technologisch zijn degenen die de plaats van ons Hoger Zelf hebben ingenomen veel verder ontwikkeld zijn dan wij en dat zij afkomstig zijn uit wat wij een artificieel Universum noemen. Dat is een anomalie die zich heeft ontwikkeld naast het OOrspronkelijke Universum of eigenlijk een aantal creaties van het OOsrpronkelijk Universum heeft overgenomen/veranderd/herprogrammeerd) via implants en het uitschakelen van DNA. 

En zij zijn  ons toen gaan aansturen met allerlei negatieve commando’s en programma’s: zoals lust naar macht, het recht van de sterkste, jezelf beter vinden dan een ander, ongelijkheid, haat, jaloezie, strijd willen voeren, woede, verdriet etc etc. Typisch de kenmerken van het artificiële Universum van de Demiurg en Lucifer (Archonten en alle anderen) die zelf in deze vibraties existeren.  En dat is zoals de situatie nu al gedurende duizenden jaren  is. Het is daarna nooit meer veranderd. Ons Lager Zelf is ‘gehijacked’, hoe noem je dat?   Over genomen? Ontvoerd?

De Controllers van de Matrix zijn zelf op de plaats van ons Hoger Zelf gaan zitten. En dat is precies wat er gebeurd is en tot op heden nog steeds gaande is. Bij alle mensen, want wij zien dit echt bij 99 % van de wereldbevolking. De Controllers van de Matrix hebben het Commando over het lagere Zelf overgenomen door allerlei energetische constructies, programmeringen en zeer lage frequenties. Wij zien dat achter alle mentale constructies ( innerlijke overtuigingen, zoals ik ben niet goed genoeg, het leven is lijden etc etc)  energetische constructies zitten die de mentale constructies in stand houden of beter gezegd gevangen houden.

Sinds kort zijn wij er achter gekomen dat je commando’s kunt geven vanuit het Hoger Zelf en dat die commando’s moeten worden gehoorzaamd door alle wezens van ons Universum. Het Hoger Zelf is veel krachtiger dan de buitenaardsen die momenteel het Lagere Zelf bezetten.

MAAR, dit gaat alleen werken als er een directe een open verbinding is tussen jou en het Hoger Zelf. Als er iets tussen zit: demonen, Reptielen ,Greys, Archonten,demonen  dan gaat het niet werken.

Die verbinding moet schoon gemaakt worden en daarbij kunnen wij je helpen.

Het Hoger Zelf is onze Bron die ons leven kan besturen en onze realiteit kan creëren.

David Icke noemt het Lagere Zelf het fantoom-zelf (zie zijn laatste boek The Phantom Self) www.davidicke.com en dat is inderdaad wat het is. Wij zien in alle mensen op Aarde dat de plaats van het Hoger Zelf is overgenomen door energieën van een zeer lage frequentie en die energieën bevinden zich ongeveer 50 cm boven je hoofd.  Die energie vormen zijn niet van het Oorspronkelijk Universum, maar zoals ik steeds zeg is uit een Artificiële Creatie, het zijn een soort van   machines, hele geavanceerde computers. En via deze machines, die weer verbonden zijn met de pijnappelklier en de implant in de nek, ontvangen alle mensen hun programmeringen en commando’s. En het grootste commando dat we steeds krijgen is STRIJD, STRIJD, STRIJD.  Haat elkaar en maak oorlog om zaken die door volledig verzonnen zijn,  zoals Religies, Hemel en Hel, God en de Duivel etc. Geloof is een van de grootste strijdpunten en onderdeel van Mega Manipulatie hier op Aarde. Meer hierover een ander keer.

We zien ook dat in het hartcentrum zich een kleine vlam bevindt  en dat is de vonk van het Hoger Zelf die ons lichaam bezield. (gnostici noemen dat het geestvonkatoom). Deze vonk is afgesloten door een zwarte plaat en daarop bevinden zich nog een cluster met demonen (bewakers)

Wij schakelen die energieën  eerst uit, voordat we gaan behandelen en HERSTELLEN daarmee de CONNECTIE met jouw Hoger Zelf. 

En gaan dan via het Hoger Zelf een aantal MEGA contracten uitschakelen, waardoor je energiesysteem steeds vrijer wordt. We leren je hoe je Commando's kunt geven om je energie systeem schoon te houden, beschermd door het Hoger Zelf en hoe je je eigen realiteit kunt gaan creëren. De bedoeling is dat je na de behandeling verbonden blijft met Hoger Zelf en dat je zo zelf met je leven en bestaan in 3 D verder kunt. En dat is vanuit een heel ander perspectief, dan toen je nog bestuurd werd door wat DE MATRIX noemen. ( de artificiële werkelijkheid) 

Voor meer informatie zie op You Tube laatste films op mijn kanaal:
 Hannah Klautz

I am One with my Higher Self en 

Why you need to stop MEDITATION

Beide films zijn in het Engels. Omdat ik een heel internationaal publiek ontvang uit alle landen van Europa is de voertaal in mijn healingwerk en ceremonies toch wel vaak in het Engels. Individuele sessie zijn altijd in het Nederlands of Engels. Nogmaals het ontbreekt mij echt aan de tijd om al mijn informatie zowel in het Engels als Nederlands te vertalen en in verschillende talen You Tube films te maken.  

 

E-mailen
Map
Info